fbpx

FUNDAY раздава подаръци за Празника на любовта… към знанието!

Valentine promo

Скъпи приятели, тази година решихме да отбележим Свети Валентин по малко по-различен начин – като го превърнем в Празник на любовта… към знанието!

По този повод обявяваме 15 февруари за ден на отворени врати за всички деца от София. Да, всички! И им подаряваме по едно посещение във FUNDAY.

Всяко дете може да присъства в някой от часовете ни, да види какво правим, да усети как се забавляваме и колко радостно е всъщност да умееш да разбираш и говориш друг език.

Оставете детето да избере урок според интересите си.

Може би ще му харесат редовните часове във FUNDAY, които този месец са посветени на интересните места по света, на здравословното хранене, рециклирането, екологията, нестандартни приложни изкуства като квилинг, кожарство, грънчарство, декупаж, флористика. В програмата влизат и тренировки по тенис на маса и катерене.

Ако детето ви е артистично, доведете го на специалните ни занимания във FUNDAY ART ACADEMY, където малчуганите изучават актьорско майсторство, музикално творчество, кино изкуства, графичен дизайн и анимация, съвременен танц, джаз балет, приложни изкуства.

Ако пък е спортна натура, тук ще може да види как се практикуват спортове като тенис на маса, бейзбол, езда, стрелба с лък, фехтовка, лакрос.

Но най-важното от всичко е, че докато изучават света, творят и се забавляват, децата във FUNDAY водят комуникацията си изцяло на английски език и учат от учители, носители на езика!

Използваме най-съвременни интерактивни методи за обучение, без никакви тетрадки и домашни, но с много знания, които децата усвояват чрез преживяване и без никакво напрежение. Във FUNDAY ученето не е товар, а забавление.

Позволете на децата да опитат какво е усещането да попаднеш в изцяло нов свят, който е пълен с интересни дейности и в който се говори изцяло на английски език.

Оставете ги да усетят какво е да изпитваш истинска любов към знанието във всички негови форми.

Елате да празнуваме заедно Празника на любовта към знанието!

За да сме сигурни, че можем без проблем да осигурим подаръка на детето ви, е нужно да направите предварителна регистрация. Молим да се свържете с екипа на FUNDAY на телефон +359 899 900 705