FUNDAY

FUNDAY е чуждоезикова програма, която превръща ученето на английски език в истинско приключение.

С FUNDAY всяко дете напредва по езика докато усвоява нови знания за света и се забавлява.

Всяка събота е различна и динамична. Поставени изцяло в чуждоезикова среда децата напредват неусетно по английски език, развиват своите таланти и умения в ателиета по изкуства и активно спортуват.

FUNDAY е най-доброто място да проговориш английски език, защото FUNDAY знае как да направи ученето на чужд език забавно и приятно.

С FUNDAY съботата се превръща в най-чаканият ден за цялото семейство.

Преподаватели

Всички преподаватели в чуждоезиковата програма FUNDAY са изключително опитни в работата с деца.

Голяма част от преподавателите на FUNDAY са носители на езика, което помага на децата да започнат да мислят на английски език и да го използват в своята ежедневна комуникация.

Нашите преподаватели използват мултимедия и най-модерна интерактивна методика на обучение, която има за цел да развие способността на децата да общуват свободно на английски език. Чрез динамични игри, забавни упражнения, работа по проекти и учене чрез преживяване, децата усвояват нови знания и свикват да използват английския език с лекота!

Групи

Децата са разпределени на групи според тяхната възраст и езикова компетентност. Това е предпоставка за успешно и забавно протичане на заниманията, тъй като предразполага децата, позволява им да навлизат уверено в материала и да развиват знанията си пълноценно.

Програма

Заниманията всяка събота протичат под знака на ТЕМА НА СЕДМИЦАТА

FUNDAY осигурява на децата 5 часа в англоезична среда, в които те надграждат енциклопедични знания по темата на седмицата и обогатяват своята лексика на английски език по теми близки до детския свят и интереси.

Програмата се провежда всяка събота през учебната година от 10:00 до 15:00 часа и е подходящa за деца от 4 до 12 години.

Funday програма

Тема на седмицата

Сезон 2019/2020 посветихме на темата „КАК ДА ОПАЗИМ ПЛАНЕТАТА„.
Ще учим как да живеем и да се храним здравословно, как да опазим природните ресурси и да рециклираме, кои са най – забележителните природните феномени и още много интересни теми, които ще видите по- долу.

Kids Funday Banner