fbpx
Art academy cover

Графичен дизайн и Анимация

Един от най-интересните курсове във FUNDAY ART ACADEMY е този по графичен дизайн и анимация. Децата го обожават!

Изгради дизайна на твоя път към звездите!

Защо децата да учат графичен дизайн?

Какво е графичен дизайн? О, той е навсякъде около нас – от начина, по който са оформени списанията и опаковките, до логото на Олимпийските игри; от софтуерни потребителски интерфейси до дизайн на уебсайтове; от логото на любимите маратонки до корица на книга.

В този курс на FUNDAY ART ACADEMY ще насърчим и развием интереса на децата към креативната и практически приложима страна на технологиите. Като междувременно се учат да говорят английски език.

А анимацията?

В модерния онлайн свят почти няма сектор, който да не работи и с анимации. Затова нашите деца учат как да създават свои собствени анимирани клипове с текстове, снимки и ефекти.

Ще обърнем голямо внимание и на 2D анимацията, използвайки същите техники като аниматорите в Disney, Cartoon Network и Pixar. Децата ще открият процеса по създаване на анимационните герои и основните принципи за раздвижването им. Ще се запознаят с историческото развитие на анимацията и видовете анимация. Ще работим със сюжет, сценарий и сториборд. А накрая децата ще създадат свои кратки анимационни филмчета!

Да помогнем на децата да създадат дизайна на своя път към звездите!

Преподавателката Мариана Кръстева е възпитаничка на Националната художествена академия, магистър по графика и арт директор в големи международни компании. Има дългогодишен опит като 2D аниматор, концепт и графичен дизайнер за филмови продукции, компютърни игри и реклами. Понастоящем продължава развитието си като автор и илюстратор на детски книжки. Създател е на издателство за детска литература „Така започна всичко“.

Графичен дизайн, анимация и английски език? Прекрасно е!

Както всички останали курсове във FUNDAY ART ACADEMY, и този се води изключително на английски език. Този метод на обучение, известен като „обучение чрез преживяване”, е най-лесният и приятен начин детето да проговори бързо и правилно английски.

Курсът по английски език за деца, комбиниран с изучаване на графичен дизайн и анимация, дава едновременни познания в две различни области. И можете да сте сигурни, че качеството на познанията е съвършено! Децата имат огромен капацитет за учене, стига информацията да бъде поднесена по подходящ за тях начин.

В обучението по графичен дизайн и анимация, водено на английски език, децата следват естествения си интерес към рисуването, технологиите и творчеството. В същото време те биват провокирани да споделят любопитството и преживяванията си, като в разговорите с преподавателя и съучениците си използват изцяло разговорен английски език. Това ги кара бързо и лесно да усвояват не само новите технологични умения, но и думите и структурите на новия език.

Как се провежда курсът по графичен дизайн и анимация за деца във FUNDAY ART ACADEMY

Курсът се провежда в събота, като децата прекарват по няколко часа в училището. Програмата е балансирана така, че да се редуват занятия и почивки и да поддържа постоянно интереса им. Продължителността на учебния ден дава шанс на децата да се откъснат от ежедневието си и да се потопят в този нов свят на творчество, забавление и обучение. И те го обожават!

Разгледайте програмата на курса и използвайте формата за регистрация, за да заявите участието на детето си в съботните забавления!

Графичен дизайн и Анимация програма