fbpx
Art academy cover

Съвременен танц

Може ли детето ви да учи английски език, докато танцува? Във FUNDAY ART ACADEMY всичко е възможно и забавно!

Съвременни танци за деца

Съвременните танци потапят децата в света на музиката и движението, където те се забавляват и обучават едновременно. Нашите малчугани придобиват всички умения, знания и физическа подготовка, които са им нужни, за да бъдат блестящи на голямата сцена.

Съвременните танци са близки до ежедневието на децата и те с охота ги разучават. Стиловете хип-хоп, брейк денс, топ рок, даун рок са в основата на повечето танци, които всеки ден виждаме в шоу програми, концерти и спектакли. И малчуганите несъзнателно им подражават, докато танцуват у дома за удоволствие.

Ако и вашето дете е привлечено от красотата на танца, ако копнее да бъде под светлината на прожекторите, да изглежда и да се движи красиво, то курсът по съвременни танци в FUNDAY ART ACADEMY е точно за него.

Танцът е изкуство, а изкуството е култура!

Да открием нови бляскави хоризонти, като последваме свободата на движението, заедно с Aleksha.

И да съчетаем всичко това с неусетно обучение по английски език…

“Contemporary dance class” проправя пътя към звездите!

Преподавателят Александра Шабаркова – Aleksha е класическа балерина, режисьор и хореограф. Тя има седемгодишен опит като преподавател по различни танцови стилове и техники, множеството участия в спектакли, представления, танцови състезания, музикални видео клипове, рекламни продукции и концертни изяви по света и у нас.

И е магнит за децата!

Съвременни танци и английски език едновременно? Точно така!

Курсът по съвременни танци във FUNDAY ART ACADEMY се води изцяло на английски език. Така че освен да подобри физическата си форма, да усъвършенства координацията си и да придобие култура на движение, детето ви скоро ще започне да говори свободно английски език. При това без да се налага да зубри насила думи и да пише домашни.

Този метод, наречен „обучение чрез преживяване”, е най-ефективният, познат досега. Той използва естествените интереси на детето и поставя езика не в центъра, а в периферията на ученето. В този необичаен курс но английски за деца малчуганите изучават движения и стъпки, но се налага да комуникират помежду си и с учителката изцяло на английски език. Това ги провокира да учат думи и изречения по начина, по който всички ние сме се научили да говорим – чрез използване на езика в реална езикова ситуация.

Можете да сте сигурни, че резултатите са не просто бързи, а зашеметяващо добри – и в английския, и в танците!

Как се провежда курсът по съвременни танци и английски за деца във FUNDAY ART ACADEMY

Този курс се провежда само в съботни дни, в рамките на няколко часа. Програмата е добре балансирана и осигурява на децата достатъчно време както за тренировки, така и за почивки, комуникация и забавления.

Продължителността на учебния ден позволява на детето да забрави за ежедневието си и да се гмурне в любимия си свят на музика, танци и красота, в който… се говори на английски! Така съботата се превръща не само в любимо време, но и в любимо място, в което малчуганите с удоволствие живеят всяка събота.

И нямат търпение да се върнат пак!  

Модерни танци за деца програма