fbpx
Art academy cover

Мисия на FUNDAY ART ACADEMY

FUNDAY ART ACADEMY използва влиянието на изкуството като универсален ключ в израстването на младите творци, който ще отвори вратите към бъдещата им реализация като креативни и вдъхновени личности – посланици на новото време.

FUNDAY ART ACADEMY е територия за споделяне и откривателство. Място, в което пред младия творец се открива възможността да развие своите артистични умения и да опознае света на изкуството. Свят, който ще му помогне да споделя, да развива въображение и творческо вдъхновение и да реализира множество интересни проекти.

Артистичните ателиета имат за цел да развият въображението, таланта и интересите на децата в различни области на изкуството в рамките на 30 съботи в годината.

НАШИТЕ ПРЕПОДАВАТЕЛИ

С FUNDAY ART ACADEMY децата ще имат привилегията да се докоснат до творческа среда под влиянието на майстори – творци. Поканата да участват в това истинско приключение приеха едни от най – ярките представители на артистичните среди у нас – преподаватели с доказано име и талант за работа с млади хора.

Всяка събота в рамките на 4 учебни часа деца ще напредват в избраната от тях област и ще се пренасят в свят на забавление и креативност, в който ще осмислят своите избори и ще намерят изворите на вдъхновение и артистизъм.

ЗА ПРОГРАМАТА

Целта на програмата е младият човек да намери място, което да му помогне да израсне като творец и да му даде инструментите и уменията, с които в бъдеще да поеме своя път в изкуството. Заниманията във FUNDAY ART ACADEMY ще открият един магичен свят, в който всяка среща с непознатото в изкуството ще насърчава творците и ще им помага да разкрият собствения си потенциал, а също ще им вдъхва заслужено самочувствие и увереност.

Програмата стартира на 5 октомври 2019 г. и включва 30 съботи по 4 учебни часа от 10.30 до 14.30

FUNDAY ART ACADEMY е замислена като процес на усъвършенстване на умения и споделяне на идеи. За всеки час преподавателите са подготвили нови задачи, реализирането на които ще води до изграждане на самочувствие у младите артисти. Изградена изцяло като проект с надграждащи елементи във всяко едно занимание, тя ще е максимално полезна на децата в нейната цялост и завършеност след посещения на пълният цикъл от 30 седмици в годината.

В края на учебната година всяко от ателиетата ще се представи с проект, който ще бъде венец на усилията през годината и заслужено признание за усърдието.

Голямо предимство е, че заниманията се провеждат изцяло на английски език. По този начин децата ще обогатят своята лексика и ще започнат с лекота да използват езика в ежедневната си комуникация. А финалният продукт ще звучи на езика на Шекспир.

Актьорско майсторство за деца

Актьорско майсторство - драма и фентъзи

Ще навлезем в едно звездно пространство – света на актьорите и светлините на прожекторите. Чрез разнообразни театрални игри и етюди, децата ще развият самочувствие, креативност, умения за импровизация и общуване, ще изострят сетивата си.

Музикална творческа работилница

Музикална творческа работилница

Необикновеният и тайнствен живот пред и зад кулисите ни очаква именно тук! Децата ще създават живота на сцената, етюдите, ще импровизират, ще развиват въображение и ритмичност, ще изградят представление и сценични образи.

Операторско майсторство и монтаж

Киноакадемия

Чудили ли сме се понякога как се снима филм и как се създават различни герои, които си приличат само по очилата? Интересно ли ни е да научим какво е да си режисьор, актьор или оператор? А бихме ли искали да направим собствен филм? Това е възможно и то само за една учебна година.

Графичен дизайн и Анимация за деца

Графичен дизайн и Анимация

Можем ли да си го представим? Да! Графичният дизайн е навсякъде около нас – от списания и опаковки до логото на Олимпийските игри; от софтуерни потребителски интерфейси към дизайн на уебсайтове; логото на любимите маратонки; или на корица на книга.

Модерни танци за деца

Съвременен танц

Съвременните танци отвеждат в света на музиката и движението, където децата ще се забавляват и ще научават едновременно, ще придобият умения, знания и физическа подготовка, необходима, за да бъдат блестящи на голямата сцена. Танцът е изкуство, а изкуството е култура.

Джаз балет

Джаз балет

Танцът е повече от движение. Повече от визия. Танцът е изкуство, съставено от много компоненти, разбирането на които отваря нов прозорец в съзнанието. Танцът е различно измерение на познати неща, затова развива и обогатява човешкото светоусещане. Заповядайте при нас!