fbpx

За нас

Със своята уникална методика и организация на работа програмата FUNDAY се превърна в най-доброто място да проговориш английски език.

За своята 6 годишна история FUNDAY се наложи със слоганите:

“С FUNDAY съботата се превръща в най-чакания ден за цялото семейство”.

“FUNDAY SUMMER ADVENTURE превръща лятната ваканция в полезно и незабравимо приключение”.

Съботната ни програма FUNDAY и лятното приключение FUNDAY SUMMER ADVENTURE дават на децата всичко, от което имат нужда. Напредват по английски език докато се забавляват, усвояват нови знания за света, разнообразни приложни техники, развиват своята креативност и таланти в ателиета по изкуства, активно спортуват и намират нови приятели.

В сезон 2019/2020 FUNDAY отваря врати със своя нов артистичен модул FUNDAY ART ACADEMY, който предлага на децата от 10 до 15 годишна възраст уникална възможност да развият своите артистични дарования и интереси в 6 различни ателиета по изкуства. Заниманията ще се провеждат изцяло на английски език. За работа с децата сме привлекли едни от най-ярките специалисти в артистичните среди.

Интерактивна методика

С програмите FUNDAY децата напредват по английски език без учебни системи, тетрадки и домашни. Преподавателите прилагат интерактивни методи на обучение, опиращи се на учене чрез преживяване, работа по проекти, динамични игри и забавни упражнения, които потапят децата в света на науката и приключенията.

Преподаватели

Преподаватели от Великобритания и Америка

Висококвалифицирани преподаватели, естествени носители на езика, които мотивират и предразполагат децата на FUNDAY да се отпуснат и да общуват свободно на английски език. Нашите Native speaker преподаватели превръщат ученето на английски език в истинско приключение.

Ателиетата по изкуства

В тези часове децата развиват своята креативност и умения в ателиета по приложни изкуства, танци, драма и музикален workshop.

Всяка събота нашите
FUN-дейци изработват
FUN – тастични проекти, упражнявайки разнообразни приложни техники: квилинг, оригами, декопаж, флористика, рисуване върху стъкло, грънчарство и други.

Спорт и развлечения

Децата се забавляват и активно спортуват. Според сезона имат тренировки по динамични и нетрадиционни спортове, като: катерене, кунг фу, Kango Jumps, фехтовка, бейзбол, ориентиране, плуване, конна езда, тенис, походи и пикници, FunPark и много други.